Email

contact@medliv.ro

Telefon

0759.014.070

Telefon

0344.408.061

Despre noi

Clinica de recuperare Medliv

Clinica de recuperare Medliv desfășoară o activitate menită să îmbunătățească permanent starea de sănătate a populației prin asistență medicală de recuperare și balneară vizând în mod special aspectul funcțional de integrare al pacientului în activitatea cotidiană, în mediu și activitatea profesională.

Medliv

Medliv

Este locul unde înțelegem nevoile medicale ale pacienților noștri și urmărim, cu empatie și pasiune, înlăturarea acestora.

Echipa noastră se preocupă de toate aspectele sănătății dumneavoastră în cadrul domeniului recuperării medicale, oferind indicații în funcție de fiecare afecțiune întâlnită la pacienți.

Medliv

Medliv

Cabinetul de recuperare medicală vă oferă consultații și tratament personalizat în afecțiuni ca: spondiloza cervicală, coxartroză, gonartroză, artroza umărului, dorsalgie, lombosciatică, discopatie, hernie de disc, tulburări de postură. De asemenea, oferă variante de recuperare post-traumatică și post-imobilizare la pat, sechele post-traumatice, neurologice, nevralgii, cefalee, dureri și crampe musculare

Medliv

Medliv

Consultațiile se pot efectua în urma prezentării biletului de trimitere emis de medicul dumneavoastră de familie, ceea ce va permite finalizarea unui program de recuperare medicală individualizat, compus din fizioterapie, hidroterapie, kinetoterapie și hidrokinetoterapie.

Medliv Ploiesti

Pacienții pot beneficia de servicii de balneo fizio kinetoterapie în cadrul unei baze moderne, dotată cu echipamentele cele mai noi și performante din cadrul medicinei de recuperare:

*Cabinetele medicale de specialitate funcționează în relație contractuală cu CAS PH.

La clinica de recuperare medicală Medliv am format echipă din cei mai buni specialiști în domeniu, ce stau la dispoziția ta cu soluții optimizate problemelor tale. Sănătatea și satisfacția dumneavoastră reprezintă devizele principale de organizare a activității noastre.

0759.014.070 | 0344.408.061

Orar: L-V 8-21, S-D închis

Testimoniale

Ce spun pacienții despre noi

Mihai Radovicescu Mihai Radovicescu

Atenți la detalii, politicoşi, operativi, orientați către nevoile pacientului. Recomand.

Vasile Duta Vasile Duta

Servicii de calitate si o echipă medicală de exceceptie

Claudia Ionescu Claudia Ionescu

O echipa de nota 1000: profesioniști si niste oameni minunați!

Lorena Nicole Lora Lorena Nicole Lora

Servicii și personal foarte bun din punct de vedere profesional. Mulțumim mult în special lui Mădălin.

Alexandra Stefan Alexandra Stefan

O echipa de nota 10! Servicii de calitate!

Aurelia Voinea Aurelia Voinea

Servicii de calitate,personalul de nota 10.

Irina Răuţă Irina Răuţă

Medliv, multumesc pentru rabdare, dedicare, amabilitate si profesionalism.

Rela Ciociu Rela Ciociu

Super! Sunt multumita de servicii! Mai revin!

Rela Ciociu Rela Ciociu

O "familie" minunata de profesionisti ...aparatura moderna si performanta . . Oameni buni si frumosi care ne-au primit cu caldura , respect si daruire de fiecare data .

Call Now ButtonSuna acum!