Email

contact@medliv.ro

Telefon

0759.014.070

Telefon

0344.408.061

Fizioterapie

Fizioterapie Clinica Recuperare Medicala Medliv Ploiesti. POTI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultatie sau o evaluare.
Fizioterapie Clinica Recuperare Medicala Medliv Ploiesti. POTI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultatie sau o evaluare.
Clinica Recuperare Medicala Medliv Ploiesti

Oferim servicii esentiale pentru ingrijirea sanatatii dumneavoastra

Prin fizioterapie putem trata aproape orice boala care afecteaza muschii, nervii sau articulatiile. Fizioterapia are importante efecte antialgice (calmarea durerii), antiinflamatorii (eliminarea inflamatiilor articulare si musculare), decontracturante (eliminarea contracturilor), miorelaxante (relaxare musculara), antiedematoase (eliminarea umflaturilor rezultate din infiltrarea unui lichid seros intr-un tesut celular subcutanat), prin intermediul curentilor de tip diadinamic, interferential si aplicatiei de ultrasunete, laser, Tecar, drenaj limfatic, masaj si ultrascurte. Se recomanda in tratarea traumatismelor care vizeaza piciorul, genunchiul, coloana vertebrala, si este un tratament excelent pentru tratarea herniei de disc, fara interventie chirurgicala.

POTI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultatie sau o evaluare, in vederea inceperii programului tau de tratament si recuperare.

Prin procedurile de fizioterapie se urmareste:

TEHNICA MEDICALA ULTRAMODERNA

MEDICI SI PRACTICIENI DE RENUME

0759.014.070 | 0344.408.061

Orar: L-V 8-21, S-D închis

Call Now ButtonSuna acum!